Isabelle Quinn

Spookhuis te koop

Flaptekst

Wat doe je als je ontdekt dat de villa van de buren niet leegstaat, maar dat er spookkinderen wonen? Als je eenzaam bent en bij je strenge tante woont, zoals Arthur, dan maak je kennis met ze. Zo krijgt Arthur het wonderlijke verhaal van Hugo en Mathilde te horen. Dit is het begin van   een geheime en hechte vriendschap. Maar dan staat de villa te koop. Als er nieuwe bewoners komen, zal het bestaan van Hugo en Mathilde ondraaglijk worden. Dus bedenkt Arthur een gewaagd plan. Ze laten niemand het huis afpakken!

Een magisch en grappig verhaal over de verrassende vriendschap tussen een eenzame jongen en twee betoverende wezens in nood.

Vanaf 10 jaar.

Uitgeverij: Clavis

Verschijning: juni 2022

Paniek in Sprookjesland

Flaptekst

Welkom in Sprookjesland! Als Twan en zijn zusje Nora een magisch sprookjesboek lezen, belanden ze plots zelf in een fantasiewereld. Ze kunnen hun ogen niet geloven, zeker niet als ze ontdekken dat die beroemde sprookjes eigenlijk veel griezeliger zijn dan ze altijd dachten. Dat wordt extra duidelijk wanneer Nora plots wordt ontvoerd. Lukt het Twan om zijn zusje te redden, de sprookjesfiguren – die misschien toch niet zó eng zijn - te helpen en weer terug te keren naar zijn eigen wereld?

Vanaf 10 jaar

Uitgeverij: Clavis

Verschijning: maart 2020                

                                                                                                 

 

 

Freddy de Plaagmuis

Flaptekst:

Noah, tien jaar, heeft voor zijn verhuizing een konijnenpootgeluksbrenger van zijn oma gekregen. Drie maanden later is hij ervan overtuigd dat hij de perfecte aanpak heeft om narigheden te voorkomen: zijn poot altijd bij zich dragen, nooit iets gevaarlijks doen en ongeluksbrengers vermijden. Een vriendschap met zijn buurmeisje Lola, die een zwarte kat heeft, is dus uitgesloten. Maar dan is het tien februari en overal in het gebouw gebeuren ineens rare dingen.

Een verhaal over vriendschap, bijgeloof en een muis met magische krachten.                                 

Vanaf 8 jaar

Uitgeverij: Clavis  

Verschijning: Januari 2019

 

Suni - Het Grote Crisisplan

Flaptekst:

Als haar vervelende neef Wesley komt logeren, denkt Nikita hem moeiteloos aan te kunnen. Maar dan gebeurt er iets onverwachts: na jaren van afwezigheid verschijnt haar oude fantasievriendin Suni opeens in haar kamer. Ze is onzichtbaar voor iedereen behalve Nikita, maar ze blijkt wel echt te zijn! Dat wordt heel snel duidelijk als Suni besluit om wraak te nemen op pestkop Wesley …

Een verhaal over vriendschap, verbeelding en vervelende neven.

Vanaf 10 jaar

Uitgeverij: Clavis  

Verschijning: maart 2016

 

 

De laatsten    

Flaptekst:

Op een koude winteravond wordt de vijftienjarige Sam ineens verrast door een mysterieuze en dichte mist. Als de mist zich eindelijk terugtrekt, is Sams leven voorgoed veranderd. Op een handvol overlevenden na is de stad helemaal verlaten. Wat is er gebeurd? Zijn zij de laatsten op aarde? En waarom lijken bijna alle overlevenden te lijden aan een rare vorm van krankzinnigheid? Sam gaat wanhopig op zoek naar antwoorden door de besneeuwde stad. Maar dat is niet zonder gevaar …

Young Adult

Uitgeverij: Clavis 

Verschijning: januari 2015

 

 

Operatie Boze Barbie

Flaptekst:

De ouders van Saar en Tim gaan vanavond naar een feestje en Zylvia komt oppassen. Dat vindt de tweeling maar niks. Zylvia ziet eruit als een barbiepop en behandelt hen als kleine kinderen. Wanneer ze van Barbie dan ook nog eens veel te vroeg naar bed moeten, is voor de tweeling de maat vol. Ze zijn vastbesloten Zylvia het huis uit te jagen. Maar of Operatie Boze Barbie lukt?

Een verhaal over een ondeugende tweeling en een gemene oppas.

Vanaf 8 jaar

Illustraties: Babiche

Uitgeverij: Clavis 

Verschijning: juni 2013